Agrarische marketingbureau

dondrs leuk dat je een kijkje komt nemen op onze tijdelijke website! Wij zijn dondrs agrimarketing.
Een fris agrarisch marketingbureau die een flinke woei laat waaien door de agrarische sector.
Onderneem jij in de agrarische sector als afnemer of toeleverancier van onze voedselproducenten en wil je jouw bedrijf beter op de kaart zetten? Wij helpen je graag verder zodat je nieuwe klanten, leveranciers én goed personeel kunt vinden. dondrs effectief.

Benieuwd waar wij jouw bedrijf mee kunnen helpen? Laat ons een quickscan uitvoeren!

volg ons!

dondrs leuk dat je een kijkje komt nemen op onze tijdelijke website! Wij zijn dondrs agrimarketing. Een fris agrarisch marketingbureau die een flinke woei laat waaien door de agrarische sector. Onderneem jij in de agrarische sector als afnemer of toeleverancier van onze voedselproducenten en wil je jouw bedrijf beter op de kaart zetten? Wij helpen je graag verder zodat je nieuwe klanten, leveranciers én goed personeel kunt vinden. dondrs effectief. Benieuwd waar wij jouw bedrijf mee kunnen helpen? Laat ons een quickscan uitvoeren!

volg ons!

Gratis quickscan

dondrs goed idee.

Benieuwd hoe jouw marketing ervoor staat? Wij voeren graag een vrijblijvende quickscan uit. Een samenwerking is succesvol wanneer beide partijen vooruitgang boeken. Wij vinden het daarom belangrijk dat we jouw probleem oplossen. Dat begint met het analyseren van een probleem.

Wat gaan we doen? Het analyseren van jouw website, Social Media en/of andere kanalen. We kijken met onze ervaring naar de kritische factoren en beoordelen of dit volstaat. We proberen binnen 36 uur een analyse op te leveren. dondrs snel!

Laat je gegevens hier achter en we gaan kosteloos voor je aan de slag met de quickscan!

Onze diensten

dondrs compleet.

Bij dondrs ontzorgen wij je graag op het gebied van marketing. Jouw wens staat hierin centraal. Marketing zet je in om verschillende problemen op te lossen. Deze problemen kunnen we oplossen door bijvoorbeeld het bouwen van een nieuwe website, het realiseren van een huisstijl, het uitvoeren van een social media campagne of het inzetten van online advertenties. Waar wij concreet bij kunnen helpen?

Je kunt geen zakendoen met een bedrijf dat je niet kent. Dat heeft geen uitleg nodig, maar het is wel een kunst om te zorgen dat je bekend bent onder jouw doelgroep.

Deze uitdaging gaan wij graag aan, we vinden het een geweldig spelletje om op verschillende manieren te zorgen voor deze naamsbekendheid, ook buiten de normale wegen om.

Zin om te sparren met een Agrarisch Marketingbureau? Altijd leuk!

Een lijstje waar NAW-gegevens opstaan van jouw prospects, dat is goud waard! Toch? Met deze lijst kun je jouw vertegenwoordiger efficiënter inzetten en behoort koude acquisitie tot de verleden tijd.

Er zijn verschillende manieren om deze lijst te ontwikkelen, passend bij jouw bedrijfsvoering. We gaan graag het gesprek aan om te kijken hoe we dit voor jullie kunnen inzetten! Als Agrarisch Marketingbureau sturen we altijd op rendement! 

Het kán een doel wezen om je omzet te verhogen. Je wilt groeien, meer financiële middelen om handen hebben om te kunnen investeren in jouw bedrijf.

Om deze wens te realiseren, moet je zorgen voor meer verkopen. Meer verkopen is meer omzet. Marketing is daarin van groot belang en wij helpen je daar met alle liefde bij!

We kunnen je helpen met het ontwikkelen van acties die voor een boost gaan zorgen, of we zorgen voor meer naamsbekendheid. Dat ligt allemaal aan de wens en jouw bedrijfsvoering, daar hebben we het graag over!

Het is misschien wel het meest krachtige marketingmiddel; mond-tot-mond reclame. Dat kun je sturen, door het verhogen van de klantbetrokkenheid; je neemt jouw klant mee in jouw wereld en laat voelen dat de klant er toedoet.

Wij kunnen je helpen met het uiten van verschillende boodschappen naar jouw doelgroep, zodat ze betrokken raken, vaker aankopen doen en ambassadeur worden van jouw bedrijf.

Een heel actueel onderwerp is het werven van personeel. Goed (technisch) personeel is erg schaars, en hoe haal je deze goede mensen binnen? Marketing kan daarin een sleutelrol spelen, dat hebben we gezien bij meerdere van onze klanten.

Het werkt om te werven met een wervingscampagne, maar het is net zo waardevol om te investeren in continu contact met de doelgroep. Profileer jij je als een bedrijf waar mensen graag willen werken?

Bakkie doen?

dondrs leuk.

Je bent van harte welkom voor een bakkie op het hoofdkwartier van ons agrarisch marketingbureau

dondrs agrimarketing
Ecu 2
8305 BA EMMELOORD
hallo@dondrs.nl

Niek: 0621449557 | Antoon: 0619682295

Let op; vrijdagmiddag wordt er na 16.00 uur geen koffie meer geschonken… ;)

Wij zijn partner van Leadinfo