Stage Marketing

& Communicatie

Wij zijn zelf jaren geleden ook stagiairs geweest, dus wij weten precies wat jij zoekt: Het marketing vak leren in een jong en dondrs gezellig team, toch? Ons team bestaat momenteel uit eigenaren Niek en Antoon én parttime content marketeers Nikki, Lara en Bente. Wij willen ons team graag aanvullen met twee enthousiaste studenten die ready zijn om het marketing vak te ontdekken. En wij zijn er klaar voor om naar jullie frisse ideeën te luisteren.

volg ons!

Content

Marketing

Stage

Wij zijn zelf jaren geleden ook stagiairs geweest, dus wij weten precies wat jij zoekt: Het marketing vak leren in een jong en dondrs gezellig team, toch? Ons team bestaat momenteel uit eigenaren Niek en Antoon én parttime content marketeer Nikki. Wij willen ons team graag aanvullen met een enthousiaste student die ready is om het marketing vak te ontdekken. En wij zijn er klaar voor om naar jouw frisse ideeën te luisteren.

volg ons!

Klinkt dondrs leuk, maar wie zijn jullie?

Wij zijn dondrs agrimarketing. Een onderneming die een flinke woei laat waaien door de agrarische marketing. Bij dondrs ontzorgen wij met name agrarische klanten op het gebied van marketing. Wij helpen klanten bijvoorbeeld met het bouwen van een nieuwe website, het realiseren van een huisstijl, het onderhouden van Social Media accounts of het inzetten van online advertenties. Op al deze gebieden kan jij als stagiair een waardevolle bijdrage leveren. En daar gaan wij je bij helpen.

Wil jij leren om creatieve en waardevolle content te creëren?
Je draait mee in het team en helpt ons om de content van onze klanten naar een hoger level te tillen. Wij ondersteunen je, maar je krijgt veel vrijheid om je creativiteit kwijt te kunnen in het maken van content. Zo kan jij straks bijvoorbeeld Social Media accounts van klanten onderhouden, teksten schrijven en grafisch werk realiseren. Maar ook voor onze eigen dondrs leuke Social kanalen ga jij aan de slag. Zie jij de kans voor een leuke story of post? Dan grijp je die met beide handen aan.

Bedrijfsuitjes? JA!

Bedrijfs-uitjes? JA!

dondrs gezellig.

Niet zo zwaar als je denkt hoor. Ontspannen en gezelligheid staan centraal. Nu we het er toch over hebben.. Wij zijn eigenlijk alweer klaar voor het volgende uitje.. heb je nog leuke ideeën?

Drankje doen?

dondrs leuk.

Sta jij dondrs erg te popelen om aan de slag te gaan in de praktijk? Laat van je horen, dan doen we binnenkort een drankje op ons hoofdkwartier. En niet geheel onbelangrijk: je krijgt gewoon een goede vergoeding tijdens je stage.

dondrs agrimarketing

Ecu 2
8305 BA EMMELOORD

hallo@dondrs.nl

Niek: 0621449557 | Antoon: 0619682295

Let op; vrijdagmiddag wordt er na 16.00 uur geen koffie meer geschonken… ;)

Wij zijn partner van Leadinfo